1 baş zencefil
3 adet limon otu
3 diş sarımsak
1 adet beyaz soğan
2 dolu yemek kaşığı
toz köri baharatı
4 parça derisi
üzerinde tavuk göğüs eti
3 kaşık zeytinyağı
Yarım litre hindistancevizi sütü
1 büyük bardak su (250ml)
1 yemek kaşığı esmer şeker
4 adet iri doğranmış patates
Taze kişniş
Tuz,karabiber
Zencefili soyun,limon otu,sarımsağı ve soğanı birlikte irice doğrayın. *Doğradığınız sebzeleri parçalayıcıya atın,köri tozunu da ekleyip macun kıvamına gelene kadar çekin *Tavuklarınızı derili ve tombul kısımlarına bıçağınız ile ortadan ikiye keserek ayırın.Bütün macunu tavuğun her yerine iyice yedirin. *Tencereye zeytinyağı koyun ve tavuklarınızı burada iyice dışları altın rengi oluncaya dek pişirin. *Tavuklar altın rengini alınca Hindistancevizi sütünü , 1 büyük bardak suyu,hindistancevizi sütü,esmer şekeri ve patatesleri içine atıp karıştırın ve 40 dakika kadar içindeki sıvıları çekene kadar kaynatın. *Servis tabağında taze kişniş ile süsleyerek servis edin.